Δείτε συστήματα BRC

Η Kalogritsas GAS είναι ένα  πιστοποιημένο κέντρο διασκευής οχημάτων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από Μηχανολόγους Μηχανικούς και πολύ έμπειρους μηχανικούς με πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο και μεράκι, ασχολούμενοι αποκλειστικά και μόνο με τις διασκευές, αυτό μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε:

  1. Εγγύηση ασφάλειας της εργασίας μας και των ανταλλακτικών, κάτι το οποίο δεν παρέχετε από κανένα μη πιστοποιημένο συνεργείο.
  2. Τριετή (3) εγγύηση ασφάλειας κινητήρα Kalogritsas GAS (εγκατάσταση συστήματος LPG - SNG). Δείτε εδώ την εγγύηση.
  3. Έκδοση πιστοποιητικών για το ΚΤΕΟ τόσο για τον έλεγχο μετά τη διασκευή αλλά και για τον κάθε επόμενο διετή τακτικό έλεγχο που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.
  4. Έχοντας επενδύσει στο τμήμα της αεριοκίνησης και προσβλέποντας σε μια μακρόχρονη παρουσία στον χώρο, δεν θα τοποθετήσουμε ποτέ κάποιο «φθηνό» σύστημα, διότι σεβόμαστε εσάς αλλά και τους εαυτούς μας γιατί θεωρούμε ότι δεν μπορούν να σταθούν στον ανταγωνισμό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει συγκεκριμένους τύπους συστημάτων να αφαιρούνται από αυτοκίνητα επειδή δημιουργούν προβλήματα.

Σε μια αγορά η οποία διανύει τα πρώτα στάδια της ζωής της διότι η αεριοκίνηση είναι ευρέως διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά συστήματα υγραερίου τα οποία είναι παρωχημένης τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν μειωμένες επιδόσεις, αυξημένες καταναλώσεις και σε κάποιες περιπτώσεις όπου οι εγκαταστάσεις έχουν γίνει με φθηνά συστήματα και από ανειδίκευτους τεχνίτες, προβλήματα και στους κινητήρες.

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης που προτείνουμε στους πελάτες μας, έχουν δοκιμαστεί και ελεγχτεί, αφού πρώτα έχουν τοποθετηθεί σε δικά μας οχήματα, ενώ παράλληλα έχουν πιστοποιηθεί και εδραιωθεί σε ωριμότερες αγορές, όπως αυτή της Ιταλίας.

Η Kalogritsas GAS σας παρέχει χωρίς χρέωση αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών για το διάστημα που θα γίνει η μετατροπή του κινητήρα σας.

Πόσο κοστίζει η διασκευή ενός αυτοκινήτου

Η δαπάνη κυμαίνεται μεταξύ 570€ - 2000€ (Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%). Αυτή εξαρτάται από τον τύπο της μηχανής (αριθμός κυλίνδρων, έτος κατασκευής, απόδοση κ.λπ.) και από τον τύπο της δεξαμενής αερίου (χωρητικότητα και σχήμα, κυλινδρική ή στρογγυλή). Φτηνός εξοπλισμός για τα νέα οχήματα πρέπει να αποφευχθεί, δεδομένου ότι είτε χρησιμοποιούνται κατώτερα υλικά, είτε κατώτερης ποιότητας εγκατάσταση.

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα έως 8 άτοκες ή έως 24 έντοκες δόσεις.

Δείτε τα προϊόντα μας παρακάτω, ανά εταιρεία:

LANDI RENZO      AEB      BRC

 

Παρουσίαση στον SKAI - Οι παγίδες και τα οφέλη της υγραεριοκίνησης

 

Τι είναι το υγραέριο κίνησης; (Δείτε Video)